Glavna noćna mora svakog web dizajnera ili developera upravo je preuzimanje “tuđeg” projekta s kojim klijent nije zadovoljan. Kako nekome objasniti da će na kraju potrošiti puno više novca nego što je trebao, samo zbog pogreške „neshvaćenog umjetnika“ koji je svoju viziju stavio ispred klijentovih potreba? Kako bi izbjegli takve i slične situacije prilikom odabira web dizajnera pripazite na ovih par znakova upozorenja…

“Tako nešto nije moguće.“

Ma sve je danas moguće. Možda je skupo. Možda se Vašem dizajneru neda baš toliko gnjaviti oko projekta. Možda se radi o neznanju. Možda se radi pak o aroganciji ; o činjenici da je dotičnome zadatak prejednostavan.

S druge strane…možda ste gledali Matrix previše puta i zaista imate određena nerealna očekivanja. Naravno, nemojte očekivati da će Vam Vaš novi web site podariti sposobnost letenja ili telekinetičke sposobnosti, ali ako ste nešto već negdje vidjeli, izvedivo je. Da pojednostavimo ; „nije moguće“, u pravilu znači „ne znam kako to napraviti“.

Možda ste, kao i mnogi od Vas, odabrali najeftinijeg dizajnera na tržištu. Baš NAJJEFTINIJEG. Štefa iz kvarta.…jer Mirko traži i pivicu ali barem dizajnira ikone. Šalu na stranu, ovo je ogledalo Vašeg posla prema svijetu. Vremena su teška, ali ekstrem nikada nije dobar, bio on pozitivan ili negativan. Birajte dizajnera kao vino u restoranu. Malo skuplje od najeftinijeg.

Da zaključimo…sve je moguće. Postoji plugin za ovo i plugin za ono. Template tu, i template tamo. No, ne zavaravajte se, izrada kvalitetne, moderne, atraktivne i interesantne internet stranice je težak, kompleksan, mukotrpan i dugotrajan proces. Vi trebate profesionalca, dizajnera i programera u jednom ; osobu koja je u stanju prepoznati Vaše potrebe, i u skladu sa njima ponuditi Vam direktno primjenjiva rješenja.

Moderan i atraktivan dizajn
Responzivnost ; prilagođenost tabletima i smartphone uređajima
Besprijekorna funkcionalnost
web dizajn

Cijena izrade internet stranice

Trošak internet stranice vrlo je teško napamet procijeniti, budući ovisi o točnim specifikacijama koje želite, no cijene počinju već od 3000,00kn za jednostavnije projekte, do 12000,00kn za one kompleksnije, pa sve do višestrukih iznosa za projekte koji uključuju web shop-ove, portale itd.

Kako bi Vam mogli reći okvirni trošak, predstavite nam u par rečenica svoj projekt ili postojeću stranicu, svoje želje, snove i prohtjeve, a mi ćemo Vam se povratno javiti sa neobvezujućom procjenom unutar 24 sata. Podatke nam pošaljit putem upita…

Imate pitanje vezano za trošak ili učinkovitost digitalnog marketinga?