“Tako nešto nije moguće.“

Ma sve je danas moguće. Možda je skupo. Možda se Vašem dizajneru neda baš toliko gnjaviti oko projekta. Možda se radi o neznanju. Možda se radi pak o aroganciji ; o činjenici da je dotičnome zadatak prejednostavan.

S druge strane…možda ste gledali Matrix previše puta i zaista imate određena nerealna očekivanja. Naravno, nemojte očekivati da će Vam Vaš novi web site podariti sposobnost letenja ili telekinetičke sposobnosti, ali ako ste nešto već negdje vidjeli, izvedivo je. Da pojednostavimo ; „nije moguće“, u pravilu znači „ne znam kako to napraviti“.

Možda ste, kao i mnogi od Vas, odabrali najeftinijeg dizajnera na tržištu. Baš NAJJEFTINIJEG. Štefa iz kvarta.…jer Mirko traži i pivicu ali barem dizajnira ikone. Šalu na stranu, ovo je ogledalo Vašeg posla prema svijetu. Vremena su teška, ali ekstrem nikada nije dobar, bio on pozitivan ili negativan. Birajte dizajnera kao vino u restoranu. Malo skuplje od najeftinijeg.

Da zaključimo…sve je moguće. Postoji plugin za ovo i plugin za ono. Template tu, i template tamo. No, ne zavaravajte se, izrada kvalitetne, moderne, atraktivne i interesantne internet stranice je težak, kompleksan, mukotrpan i dugotrajan proces. Vi trebate profesionalca, dizajnera i programera u jednom ; osobu koja je u stanju prepoznati Vaše potrebe, i u skladu sa njima ponuditi Vam direktno primjenjiva rješenja.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=vYbegMHSto8&feature=youtu.be” width=”340″ height=”260″ controls=”no” autohide=”yes” showinfo=”no” autoplay=”yes” loop=”yes” rel=”no” fs=”no” theme=”light” https=”yes” wmode=”transparent”]

Moderan i atraktivan dizajn
Responzivnost ; prilagođenost tabletima i smartphone uređajima
Besprijekorna funkcionalnost
web dizajn

Oops...
Slider with alias cjenik web not found.
Imate pitanje vezano za trošak ili učinkovitost digitalnog marketinga?