Zagreb Krediti ; agencija za kreditno posredovanje

“Zašto obilaziti banke, kad mi banke dovodimo Vama!”

Aton usluge je perspektivan i mladi tim koji uspješno posluje dugi niz godina. Naš tim čine stručne i licencirane osobe koje dolaze iz svijeta bankarstva i osiguranja. Kontinuiranom edukacijom u toku smo sa svim promjenama na temu plasmana proizvoda kreditnih institucija i najoptimalnijeg iskorištavanja proizvoda životnog osiguranja.

Uz odobrenje za rad od Ministarstva financija, jedini posjedujemo certifikat za kvalitetu koji govori o tome koliko ozbiljno i profesionalno pristupamo tržištu, odnosno svakom našem klijentu individualno. Na osnovu Vaših potreba pronaći ćemo zaista najbolje rješenje. Zahvaljujući našoj suradnji s vodećim hrvatskim bankama paleta proizvoda dostupna Vam je na jednom mjestu.Snaga agencijskog posredovanja je u čistim informacijama koje, očišćene od marketinških trikova, omogućuju donošenje točnog i brzog zaključka o mogućoj realizaciji kredita. Upravo se takvom kvalitetom rada najviše ponosimo.

Iznimno je bitno napomenuti da smo uistinu vodeća agencija za pružanje usluga u kreditnom posredovanju, i za naše usluge NE naplaćujemo proviziju. Financirani smo od banaka i osiguravateljskih kuća s kojima njegujemo dugogodišnju poslovnu vezu. Ono što garantirano dobivate je UŠTEDA i STRUČNA informacija u onom trenutku kad Vam je najpotrebnija. Lako je donijeti dobru odluku ako nema loših opcija naš je moto.

Instagram

Kao i uvijek, vizualna rješenja najbolje su vidljiva na Instagram accountu koji možete pogledati na ovom linku.

Video Marketing

Primjer jačanja brenda uploadanjem videa na YouTube…istima se postiže potpunija optimizacija stranice za tražilice, a i sami uploadani videi optimizirani su za You Tube tražilicu “tagovima”. Sve ovo rezultirati će većim brojem posjeta stranici zagrebkrediti.com

Primjeri vizualnih rješenja za društvene medije

Web dizajn ; izrada internet stranice

Svi ovi kanali imaju isti cilj ; posjetitelja dovesti na Vašu internet stranicu, gdje može ostvariti kupnju proizvoda ili usluge koju nudite.

web dizajn aton usluge
web dizajn aton usluge3
web dizajn aton usluge6
web dizajn aton usluge2
web dizajn aton usluge4
web dizajn aton usluge7