“Privatni Trening ; Vaš ONLINE trener”

PRIVATNI TRENING ; Vaš Online Trener

Koncept osmišljen za klijenta Maria Bungića, uspješnog fitness trenera i vlasnika domene privatni-trening.com, koji unatoč svojem znanju i popularnosti nije uspijevao unovčiti mnogobrojne upite koje je dobivao putem Facebooka i svoje web stranice. Osmišljavanjem ova tri 3 “proizvoda”, svoj rad i utrošeno vrijeme na Facebooku, konačno je počeo unovčavati.

Kampanja je inicijalno lansirana na Facebooku, no zbog svoje uspješnosti ubrzo je proširena na Instagram, i YouTube, gdje je video pojasnio pojedinosti koncepta.

Kampanja PT
Paket 1 : “Ma mogu ja to i sama…”

Nikada niste trenirale, i neugodnjara Vam je doći u teretanu? Zaista nema razloga…ali u redu, razumijemo, sve je to za ljude! Uzeti ćemo u obzir sve pojedinosti oko Vašeg života, posla, prehrane i zdravlja, i izraditi Vam detaljan plan treninga i prehrane. Plan treninga koncipiran je na način da vježbe odrađujete kod kuće, uključuje slike i pojašnjenja tehnike, a plan prehrane biti će u potpunosti prilagođen Vama. Osim toga, u svakom trenu imati na raspolaganju svojeg online trenera ; Maria!

“Mario, smijem pojesti jabuku, jela sam prije 15 minuta?”
“Mario, jel’ krumpir ugljikohidrat ili protein?”
“Mario, smijem pojesti ovu pizzu, pa sutra odtrenirati duplu porciju?

Nema glupih pitanja…

CIJENA : 400,00kn (uključuje program treninga, plan prehrane, i online kozultacije)

Paket 2 : “Ipak ne mogu sama…dolazim k Vama!”

Nemate motivacije odraditi trening doma? Imate najbolju namjeru, ali ipak odustanete u zadnji čas? Bez uzrujavanja…niste ni prva niti zadnja! Kao i u paketu 1, osmisliti ćemo plan prehrane i treninga u potpunosti prilagođen Vama. U cijenu je uključeno tri sata individualnog treninga sa Mariom, koji će Vas naučiti osnove pravilnog izvođenja vježbi, kako bi kasnije znali trenirati sami…satove možete odraditi u teretani po Vašem izboru, ili Pointu u Sesvetama, Marijevoj “bazi”…

CIJENA : 550,00 kn (uključuje program treninga, plan prehrane, online kozultacije i 3 individualna treninga sa trenerom)

Paket 3 : “Bikini mode : ON!”

Dakle uzeo vrag šalu, i ove ste godine odlučile biti GLAVNA na plaži? U redu. Program za treniranje? Naravno. Plan prehrane? Nego što. Online trener na raspolaganju? Konstantno. Svaki trening odrađivati ćete individualno sa trenerom…do ljeta ćete biti spremni, garantiramo!

Sve naše “BIKINI MODE” sudionice u cijenu treninga imaju uključen i solarij jednom tjedno, i 50% popusta na sve tretmane za lice i tijelo u day spa centru Mexico Sun, na Kaptolu 18!

CIJENA : 100,00 kn po treningu
* program treninga, plan prehrane i online kozultacije dobivate gratis
* nakon svakih 5 odrađenih treninga šaljemo Vas na gratis solarij
* nakon 5 odrađenih treninga stječete i pravo na 50% popusta na sve tretmane za lice i tijelo u day spa centru Mexico Sun, kako bi Vas dodatno motivirali
*u slučaju ugovaranja većeg broja treninga, cijena će se naravno korigirati