Creative Solutions ; agencija za digitalni marketing

Digitalni marketing

Osmišljavamo, i online kanalima promoviramo, interesantan i vizualno privlačan sadržaj ; zanimljiv Vašim trenutnim, ali i budućim klijentima!

Izrada internet stranica

Naše stranice su moderne, atraktivne, i responzivne! Impresionirajte dizajnom i probudite interes sadržajem. Pošaljite jasnu poruku klijentima i konkurentima!

Social Media Marketing

Društveni mediji, poput Facebooka, Twittera, Instagrama, Google+ i YouTubea, danas su najefektivniji i najisplativiji način za dopiranje do potencijalnih kupaca.

Video Marketing

85% korisnika radije će pogledati video nego pročitati tekst. Prilagodite se korisniku, jer svaka je priča interesantnija ispričana kroz video.

Brendiranje

Što radite? Što je Vaš proizvod? Čemu služi i što ga čini boljim od konkurencije?Logo, vizualna rješenja, tiskani materijali, video…sve su to elementi kojima ćemo ispričati Vašu priču.

SEO

95% svih aktivnosti na internetu započinje pretragom na Google tražilici. Naše stranice su optimizirane, kako bi na tražilicama bili što vidljiviji!

Družite se s nama putem naših social media kanala…
creative solutions Digitalni Marketing

Jeste li znali?

Utjecaj interneta na donošenje odluke o kupovini

Koliko Hrvata se informira o proizvodu i odlučuje o kupnji uz pomoć interneta? 72%
Koliko Hrvata kupuje putem web shopova? 33%

Na koje maloprodajne kategorije najviše utječe istraživanje na internetu?

knjige i kućanski aparati 81%
Sportska oprema 78%
Namještaj 77%

...hrvata internetu pristupa putem mobilnih uređaja

Koliko sve to košta?

Zanima Vas okvirni trošak digitalnog marketinga, izrade internet stranice ili oglašavanja na društvenim medijima? Javite nam se bez obaveze!

Jednostavno nam pošaljite mail, i pitajte sve što Vas zanima…U slučaju da već imate postojeće profile na društvenim medijima i/ili web stranicu, pošaljite nam linkove, i povratno ćemo Vam se javiti sa prijedlogom kako ih možemo poboljšati! Ako je Vaš projekt tek u start-up fazi, ukratko nam objasnite o čemu se radi…povratno ćemo Vam se javiti sa neobaveznim prijedlogom o suradnji!

Razumijete važnost društvenih medija i raznih vidova online prisutnosti, i svjesni ste činjenice da postoje mnoge dodatne mogućnosti koje Vam digitalni marketing pruža, no jednostavno nemate vremena za istraživanje i razvijanje smislene strategije.

Unatoč svojoj postojećoj bazi klijenata, jasno vam je da se svijet mijenja. Vaši potencijalni kupci stječu nove obrasce ponašanja i znate, da ako im se ne prilagodite Vi, Vaši konkurenti sigurno hoće. Vrijeme je jedan od Vaših najdragocjenijih resursa, a višak vremena… luksuz je koji nemate. Upravo ste iz tog razloga ovdje. Odlučili ste istražiti svijet digitalnog marketinga i društvenih medija i provjeriti kakve mogućnosti Vam se nude.

Što kažu naši klijenti?

Imate pitanje vezano za trošak ili učinkovitost digitalnog marketinga?