0

Loading ...
GLOW CUBES

GLOW

CUBES

Primjer povećanja vidljivosti brenda i zabavan dodatak svakom piću! Glow Cubes su "automatski osvijetljeni infuzer za piće". Dakle, zamislite koncert. Pogledajte oko sebe, svi imaju "sjajna" pića. Poboljšava dinamiku mjesta, dovodi do povećane prodaje pića, ponovne prodaje pića i zadovoljnih kupaca!

Glow Cubes ; Light up your night
1000
BEZBROJ PRIMJENA
ZA POVEĆANJE VIDLJIVOSTI BRENDA

Koliko dugo Glow Cubes traju?

Glow Cubes traju do 36 sati. Vrijeme može varirati ovisno o temperaturi, vrsti napitka ili tekućine, starosti Glow Cube uređaja i drugim čimbenicima.

Treba li Vaša zabava malo boje?

 

Osvijetlite se s ovim LED kockama leda koje se aktiviraju vodom i svijetle u bilo kojem hladnom piću. Dekoracije party kockica unijet će jedinstvenu atmosferu u svaku priliku. Svaka se kocka može promijeniti u 7 različitih boja u roku od nekoliko sekundi. Kocke traju do 36 sati trajanja baterije, te se mogui koristiti više puta nakon što ih bez straha operete 🙂

 

Senzor se nalazi na donjoj strani kocki leda i svijetli kada detektira bilo kakvu tekućinu. LED svjetiljke za promjenu boje koje se aktiviraju tekućinom prestat će svijetliti kada se osuše.

 

Ove LED kocke za piće za višekratnu su upotrebu, te su izrađene od polistirenske plastike koja je sigurna za hranu i mogu se sigurno koristiti s hranom ili pićima. Vodootporne su i mogu se uroniti u tekućine, što čini zabavan način poboljšanja pića. (NAPOMENA: Ne stavljajte ga u vruću tekućinu).

 

Glavna namjena im je dekor, te će odlično uklapatio i uz klasičan led. Savršeno dodatak za božićne zabave, noćne klubove, barove, karaoke zabave, glazbene događaje, vjenčanja, svjetla bazena, kule od šampanjca i druge blagdanske dekoracije. Jedino ograničenje Vaša je mašta i kreativnost.

FOLLOW US