Oops...
Slider with alias parallax_header2 not found.

Većina kadrova sa zemlje već je viđena, a sve što je novo i drugačije pobuđuje pažnju i zato se traži. Dronovi su u tom smislu donijeli potpunu revoluciju u video marketing. Budite drugačiji od drugih, te predstavite svoj proizvod ili uslugu na ovaj novi, vizualno privlačan način.

360 ZRAČNE PANORAME ; Promotrite prostor u svim smjerovima (360°) i osjećajte kao da ste tamo. Zračna panorama dodaje još jednu dimenziju pogleda na prostor iz visine, očaravajućim pogledom na koju god stranu poželite.

TURISTIČKI SMJEŠTAJ ; Naša zemlja ima sreću biti jednom od popularnijih turističkih destinacija u svijetu. Sve te prirodne ljepote još su atraktivnije iz zraka. A svaka se destinacija sastoji od mnoštva lokacija koje na prvi pogled nisu uočljive izdaleka. Dajte im osobni pečat i približite ih potencijalnom posjetitelju aktraktivnim zračnim panoramskim snimkama od 360 stupnjeva, profesionalnim fotografijama exterijera i interijera ili promo video filmu koji će ih oduševiti.

Snimanje dronom traje cca 60 minuta, a iz snimljenog materijala biramo materijal za snimku i/ili fotografije po želji. Snimanje izvodimo vrhunskim DJI Mavic Air dronom, sa funkcijama poput 4K video, HD panorama i forografijama max rezolucije. Ponuda se odnosi na Grad Zagreb, a za korištenje naših usluga u Zagrebačkoj županiji i okolnim gradovima potrebna je naknada za prijevoz u iznosu 2kn/km od centra Zagreba. Moguće je snimanje i u drugim županijama po dogovoru. Sve navedeno spada u cijenu od 750,00 kn.ž

No, za 1000,00kn dobivate naš “Pro Air” paket, koji uz sve navedeno uključuje i objave panorama na Google Maps-ima i StreetView-u, 4 filmića prilagodjena za objavu na Facebook-u, 4 filmića prilagodjena za objavu na Instagramu, i interaktivnu panoramu prilagodjenu za Vašu web stranicu. Takoder ostvarujete pravo i na 10% popusta na sve ostale usluge koje nudimo. U oba paketa mi Vas častimi sa 20 fotografija max rezolucije!