0

Loading ...

...JER NAŠ USPJEH,
TEMELJI SE NA VAŠEM USPJEHU.

Zašto?

Jer niti jedan proizvod ne prodaje se "sam od sebe"!

što radimo?

što možemo napraviti za vas?

naše usluge

ZAŠTO CREATIVE-SOLUTIONS.HR,
a ne slične tvrtke, s istim nazivom, sličnom ponudom...i visokim aspiracijama?

Jer mi smo ovdje još od vremena kada ničija baka nije imala Instagram račun.
Jer razumijemo da niste NITI MALO zainteresirani za novi Tik Tok trend.
Jer razumijemo da ne provodite dane na Facebooku.
Priznajemo i da smo svjesni da nećete pasti u nesvjest od kvalitete produkcije koju dodamo u Vaš promo video.
Cijeli dan brinete o svom poslu. Ako ne radite, razmišljate o poslu. Zanimaju vas samo uspjeh i rast. Zarada. Novac. Novi potencijalni klijent. ZATO smo mi ovdje. Da vam olakšamo posao, a ne da vas zamaramo pričama o našima.

advantages

Let’s Check Our Services

WEB DESIGN

Web dizajn se stalno mijenja kako i tehnologija postaje bolja. Postoje različiti stilovi i trendovi u svijetu web dizajna. Dobar web dizajner sve to uzima u obzir kako bi Vama stvorio web stranicu koja će ispuniti sve Vaše potrebe. Uključujući one za koje ne znate. Izrada web stranice uključuje isprobavanje ideja, testiranja koda, dizajn, responzivnost itd. Zahtijeva puno fokusa i kreativnosti da bi završni rezultat bio privlačan, moderan i funkcionalan.

PHOTO AND VIDEO

Foto i video marketing pomažu tvrtkama da izlože svoje proizvode ili usluge, ispričaju priču, dopru do šire publike, iskoriste sadržaj koji su izradili korisnici i održavaju sadržaj zanimljivim i sažetim. Korištenjem kombinacije visokokvalitetnih vizualnih sadržaja i zanimljive priče, tvrtke mogu stvoriti snažnu online prisutnost i povezati se s klijentima.

SOCIAL MEDIA

Društveni mediji važni su jer omogućuju ljudima da se povežu i komuniciraju na globalnoj razini, pružaju zabavu, olakšavaju marketing za tvrtke, služe kao izvor informacija i promijenili su način na koji komuniciramo sa svijetom.

CONTENT CREATION

Stvaranje visokokvalitetnog i autentičnog sadržaja koji je dosljedan, raznolik, optimiziran za SEO, usmjeren na pravu publiku i estetski dopadljiv važno je za izgradnju uspješne online prisutnosti. Ključ je u stvaranju strateškog i promišljenog pristupa stvaranju sadržaja.

PHONE/ZOOM CONSULTING 24/7

Telefonsko savjetovanje o digitalnom marketingu može biti vrijedan resurs za tvrtke koje žele razviti i poboljšati svoje digitalne marketinške strategije. Evo nekoliko načina na koje telefonsko savjetovanje može pomoći tvrtkama. Općenito, korištenje telefonskog savjetovanja o digitalnom marketingu može pomoći tvrtkama da poboljšaju svoje digitalne marketinške strategije, povećaju ROI i ostanu ispred konkurencije.

DIGITAL PRODUCTS

Razrađene strategije digitalnog marketinga neophodna je današnjim tvrtkama. Uključuje korištenje različitih strategija ; uključujući društvene medije, SEO, kvalitetan content (sadržaj), marketing e-poštom, plaćeno oglašavanje i analitiku za dosezanje šire publike, izgradnju svijesti o robnoj marki i povećanje konverzija.

neki od naših

klijenata

FOLLOW US